Zipline


+386 (0)41 72 44 72
01

Doživite pravo avanturo ter se nam pridružite na zip-line izletu po dolini Učje, kjer je največji zip-line park v Evropi.

Ob adrenalinskem spustu po desetih jeklenicah dolžin od 250 do 600 m, ki so speljane skozi kanjon reke Učje do 250 m nad tlemi, vam bodo izkušeni vodniki predstavili tudi floro in favno ene bolj nedotaknjenih območij doline Soče. Ta je namreč del Nature 2000 in tako že sama po sebi ponuja edinstveno doživetje.

Odhodi: vsak dan ob 10:00, 13:30, 17:00

Zborno mesto: Outdoor center Soča rafting (Hotel Soča), vsaj 30 minut pred izbrano uro aktivnosti

Čas izvajanja aktivnosti: celo leto

Zahtevnost
Adrenalin
Narava
Arrival
45 min before
Check-in
30 min before
Fitting equip.
15 min before
Boarding
5 min before
Departure
0 min before
02

Naša ponudba

Zipline

11 jeklenic
2-2,5 h

Zip line izlet Učja poteka po kanjonu reke Učje in vam ponuja dih jemajoče razglede proti Bovški kotlini in Triglavu. V spremstvu vodnikov se po enajstih jeklenicah, dolgih od 250 do 600 m, vzdolž kanjona spuščate do 250 m nad reko. Za zaključek pa lahko še zaplavate v enem od številnih kristalnih tolmunčkov, ki jih ponuja Učja.

Cena: od 62 € / oseba
03

Dodatne informacije

Cena aktivnosti vključuje:

  • izposoja obvezne opreme (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice)
  • spremstvo in inštrukcije vodnika
  • prevoz

Minimalno število udeležencev: 2 osebi.

Od osebne opreme priporočamo športne ali pohodne čevlje.

Omejitve:

  • Aktivnosti se lahko udeležijo otroci, višji od 120 cm.
  • Otroci do 14. leta starosti se lahko aktivnosti udeležijo le v spremstvu staršev, skrbnikov ali druge odrasle osebe.
  • Za udeležbo na aktivnosti je zgornja meja telesne mase 125 kg, poleg tega pa obseg bokov ne sme presegati 125 cm.

FAQ

Zborno mesto za zipline je v našem outdoor centru Soča rafting v Bovcu (Lokacija hotela Soča: Ledina 2, 5230 Bovec) vsaj 30 minut pred izbrano uro aktivnosti.

Po vašem prihodu boste prejeli vso opremo, z transferjem vas bomo odpeljali do začetne točke aktivnosti, ki je od Bovca oddaljena cca. 9 km. 

Vodniki bodo razložili vse osnove, nato se boste na trening poligonu na 20m dolgi jeklenici preizkusili v testnem spustu.

Za vodne aktivnosti priporočamo, da s seboj prinesete kopalke in brisačo. Za zipline priporočamo primerno obutev (pohodne čevlje, športne copate). Ostalo obvezno opremo, ki jo potrebujete za aktivnost, prejmete v športnem centru in je vključena v ceno izleta.

Za udeležbo na naših vodnih aktivnosti od vas pričakujemo znanje plavanja. Kakršnokoli drugo predznanje na naših aktivnostih ni potrebno, zadostovala bo normalna psihofizična kondicija. Poudarjamo pa, da med aktivnostjo ne smete biti pod vplivom alkohola ali drugih psihotropnih sredstev. Udeležbo na aktivnostih pa odsvetujemo nosečnicam.

Oglej si tudi ...

Sledi nam

Soča Rafting d.o.o.

Ledina 2, 5230 Bovec, Slovenija

+386 (0)41 72 44 72