Darilni boni


+386 (0)41 72 44 72

Popolno darilo za vaše bližnje in prijatelje! Podarite jim doživetje, polno adrenalina, v objemu neokrnjene narave, ki ga ne bodo pozabili.

Izbirate lahko med:

  • darilnim bonom za rafting izlet ali za zip line izlet ter
  • vrednostnim darilnim bonom.

Darilni bon za posamezen izlet velja za izbrano aktivnost. Vrednostni darilni bon, pa obdarovancu omogoča, da si sam izbere aktivnost iz naše ponudbe v vrednosti, navedeni na darilnem bonu.

 

1. Postopek nakupa

Vrednost izbranega darilnega bona nakažite na naš transakcijski račun. Pri plačilu dopišite namen nakupa: plačilo darilnega bona. Reference ni potrebno vnašati (v primeru zahteve vpišite samo datum).

Podatki za vplačilo bona:

Soča rafting d.o.o.,
Ledina 2,
5230 Bovec,
TRR: SI56 0475 3000 0361 035                           
BIC: KBMASI2XGOR

 

2. Potrdilo o plačilu

Po opravljenem plačilu na elektronsko pošto pošljite kopijo, scan ali printscreen plačila. Darilni bon boste prejeli v elektronski obliki na navedeni elektronski naslov.

 

3. Dodatne informacije ter veljavnost bona

Darilni bon ima veljavnost 1 leto in ga lahko unovčite do navedenega dneva veljavnosti. Po tem datumu je potrebno doplačati 10€ na osebo za podaljšanje veljavnosti darilnega bona, za obdobje 6 mesecev od dneva izteka veljavnosti bona. Na darilnem bonu je zapisana aktivnost, na kakšen način lahko obdarovanec uveljavlja darilni bon, kaj potrebuje od osebne opreme in veljavnost bona. Darilni bon je prenosljiv. Če želite, lahko dopišemo tudi ime obdarovanca.

Če potrebujete dodatne informacije ali našo pomoč, nam pišite na   ali pokličite na 041 724 472.

Sledi nam

Soča Rafting d.o.o.

Ledina 2, 5230 Bovec, Slovenija

+386 (0)41 72 44 72