Team building programi

Team building lahko poimenujemo vsako skupno preživljanje prostega časa zaposlenih izven poslovnih prostorov podjetja. Skratka, vsaka situacija, ko zaposlene umaknemo iz delovnega mesta v sklopu podjetja.

Tudi takšne aktivnosti zaposlenih imajo lahko ob dobri organizaciji pozitivne učinke. Potrebno se jih je zavedati in jih v okviru team buildinga pravilno formulirati ter iz takšnih druženj potegniti maksimalno.

Ključne prednosti naših teambuilding programov: 

 

  • obvladovanje stresa
  • komunikacija
  • načrtovanje 
  • kontrola


ZIPLINE 

 

Zipline je idealen način praznovanja dosežkov podjetja, nagrajevanje zaposlenih ali samo sprostitev. Vaše zipline doživetje bo popolno, saj podjetjem pomagamo zgraditi boljše odnose. 

Vsakega udeleženca čaka adrenalisnki spust po kar 10-ih jeklenicah, dolžin 250-600 m, ki se dvigujejo do 200 višinskih metrov nad reko Učjo.  

Celoten izlet traja približno 2- 2,5 ure.

Sam dogodek lahko popestrimo tudi s piknikom, kosilom v izbrani restavraciji ali drugim dogodkom.  

 

RAFTING SOČA ELITE 

 

Dolina reke Soče je s svojo slikovito in neokrnjeno naravo raj za preživljanje prostega časa. Rafting predstavlja edinstveno doživetje za vse generacije. Na brzicah smaragdne reke lahko uživamo v lepoti narave in hkrati krepimo timski duh. 

Rafting izlet je namenjen zaključenim skupinam. Sam izlet pa poteka na najbolj atraktivnem odseku reke Soče, sama izvedba izleta pa je deležna naše največje pozornosti. 

Celoten izlet traja približno 2- 2,5 ure.

 

KANJONING  

 

Na zabaven, dinamičen in svojevrsten način bomo spoznavali tisočletno delo narave. Slapovi kanjona Sušec, ki ga je narava ustvarila na pobočjih Stola, so skriti očem mimoidočih. Pot do začetka spusta nas pelje po stari italijanski mulatjeri. 

Od tu naprej je avantura zagotovljena. Slapovi so kot naravni tobogani, saj se bomo po njih spuščali po zadnji plati. Nekatere slapove bomo premagali s skoki v kristalno čiste tolmune, večje pa s pomočjo vrvi. 

Celoten izlet traja 3 ure.

 

KAJAK IZZIV 

 

Glede na sposobnosti udeležencev določimo dolžino in predel reke Soče, po katerem bo potekal spust. Začetnikom posreduje inštruktor osnovna navodila pred štartom, nato sledi spust po reki.              

Celoten izlet traja približno 2,5 ure.

 

 

KANU

 

Kanu ali outsider je plovilo za dve osebi. Vodnik spremlja aktivnost v kajaku. Spust s kanuji je primeren tudi za večje zaključene skupine. 

Na reki preživite 1 - 1,5 ure.

  

DEKLIŠČINE IN FANTOVŠČINE 

 

Nobena poroka ne bi smela miniti brez nepozabne dekliščine ali fantovščine. V našem podjetju Soča Rafting se bomo potrudili, da bo tvoje slovo od samskega stanu, nepozabno. Glede na želje vam lahko organiziramo nepozabno dekliščino ali fantovščino na največjem zipline parku v Evropi, raftanje na reki Soči ali kanjoning v kanjonu Sušec. Poleg tega dogodka pa vam z veseljem pripravimo tudi piknik. Vaš dan bo z nami brezskrben, varen, skratka popoln.

 

 

LOV ZA ZAKLADOM (TREASURE HUNT) 

 

Lov za zakladom je timsko delo, kombinacija hoje, teka, orientacije in reševanja nalog. Udeleženci po skupinah tekmujejo med seboj v odkrivanju zaklada, pri tem morajo izpolniti več nalog. Zmaga najhitrejša ekipa. Lov poteka v prečudovitem okolju ob potokih, slapovih in reki Soči.

Primerno za večje skupine.                             

Čas trajanja: 2 - 4 ure.

 

ADVENTURE RACE 

 

Program je namenjen medsebojnemu tekmovanju med poslovnimi skupinami in graditvi tekmovalnega duha. Tekmovanje poteka v neokrnjeni naravi doline Soče in je sestavljeno iz različnih športnih aktivnosti: tek, kolesarjenje, spust s kanuji ali rafting in kanjoning. Adventure race se lahko prilagodi tudi željam strank.                            

Primeren za večje skupine.                                                                                                                         

Celotno tekmovanje traja 2 - 5 ur, oz. glede na želje stranke.

 

BOVŠKI SUPERSPUST 

 

V spomladanskih mesecih vam ponujamo celodnevni izlet, ki zajema smučanje, gorsko kolesarjenje, treking in rafting - BOVŠKI SUPERSPUST. S tremi različnimi športnimi pripomočki v enem dnevu opravite spust s skupno višinsko razliko več kot 2000 metrov.

Predpogoj je dobro znanje smučanja.
Termini: od marca do maja - vsak dan.

 

BOVŠKI SPUST 

 

V spomladanskih mesecih je zanimiv tudi BOVŠKI SPUST - izlet, ki zajema smučanje in gorsko kolesarjenje. V enem dnevu opravite spust s skupno višinsko razliko več kot 2000 metrov.

Predpogoj je dobro znanje smučanja.

 

Za več informacij in ponudbo nam pišite na: info@socarafting.si

Soca rafting IMG 9750 resizeSoca rafting IMG 9804 resizeSoca rafting IMG 9843 resize

#socarafting