Team building programi

Team building lahko poimenujemo vsako skupno preživljanje prostega časa zaposlenih izven poslovnih prostorov podjetja. Skratka, vsaka situacija, ko zaposlene umaknemo iz delovnega mesta v sklopu podjetja.

Tudi takšne aktivnosti zaposlenih imajo lahko ob dobri organizaciji pozitivne učinke. Potrebno se jih je zavedati in jih v okviru team buildinga pravilno formulirati ter iz takšnih druženj potegniti maksimalno.

 

Ključne prednosti naših teambuilding programov:

  • obvladovanje stresa
  • komunikacija
  • načrtovanje 
  • kontrola


ZIPLINE

Zipline je idealen način praznovanja dosežkov podjetja, nagrajevanje zaposlenih ali samo sprostitev. Vaše zipline doživetje bo popolno, saj podjetjem pomagamo zgraditi boljše odnose.

Sam dogodek lahko popestrimo tudi s piknikom, kosilom v izbrani restavraciji ali drugim dogodkom.

 

 

BOKA ELITE

Izlet Boka Elite je namenjen zaključenim skupinam. Poteka po najlepšem in najbolj zanimivem odseku reke Soče. Naša pozornost do vas je večja (najboljši vodniki, animacija), ob zaključku organiziramo tudi pokušino domačega žganja.

 

 

DRUŽABNE IGRE

Igre lahko popestrijo vaše poslovno srečanje ali poživijo dogajanje na pikniku. Gre za zabavno tekmovanje med ekipami. Tekmovanje je sestavljeno iz različnih iger. Igre se lahko prilagodijo željam stranke.

Čas trajanja: 45 min - 1,5 ure.

 

KAJAK IZZIV

Glede na sposobnosti udeležencev določimo dolžino in predel reke Soče, po katerem bo potekal spust. Začetnikom posreduje inštruktor osnovna navodila pred štartom, nato sledi spust po reki.              

Celoten izlet traja približno 2,5 ure.

 

KANU IZZIV

Udeleženci se v več kanujih, v katerih je prostora za 2 - 3 osebe, spustijo po reki Soči. Glede na Vaše sposobnosti določimo dolžino in predel reke Soče, po katerem bo potekal spust. Začetnikom posredujemo osnovna navodila pred spustom.    

Celoten izlet traja približno 2,5 ure.

 

LOV ZA ZAKLADOM (TREASURE HUNT)

Lov za zakladom je timsko delo, kombinacija hoje, teka, orientacije in reševanja nalog. Udeleženci po skupinah tekmujejo med seboj v odkrivanju zaklada, pri tem morajo izpolniti več nalog. Zmaga najhitrejša ekipa. Lov poteka v prečudovitem okolju ob potokih, slapovih in reki Soči.                              

Čas trajanja: 2 - 4 ure.

 

ADVENTURE RACE

Program je namenjen medsebojnemu tekmovanju med poslovnimi skupinami in graditvi tekmovalnega duha. Tekmovanje poteka v neokrnjeni naravi doline Soče in je sestavljeno iz različnih športnih aktivnosti: tek, kolesarjenje, spust s kanuji ali rafting in kanjoning. Adventure race se lahko prilagodi tudi željam strank.                                                                                                                                                      

Celotno tekmovanje traja 2 - 5 ur, oz. glede na želje stranke.

 

BOVŠKI SUPERSPUST

V spomladanskih mesecih vam ponujamo celodnevni izlet, ki zajema smučanje, gorsko kolesarjenje, treking in rafting - BOVŠKI SUPERSPUST. S tremi različnimi športnimi pripomočki v enem dnevu opravite spust s skupno višinsko razliko več kot 2000 metrov.

Predpogoj je dobro znanje smučanja.
Termini: od marca do maja - vsak dan.

 

BOVŠKI SPUST

V spomladanskih mesecih je zanimiv tudi BOVŠKI SPUST - izlet, ki zajema smučanje in gorsko kolesarjenje. V enem dnevu opravite spust s skupno višinsko razliko več kot 2000 metrov.

Predpogoj je dobro znanje smučanja.

 

Soca rafting IMG 9750 resizeSoca rafting IMG 9804 resizeSoca rafting IMG 9843 resize