Varnost

SKRB ZA GOSTA
 

V podjetju Soča Rafting d.o.o. strokovno in varno organiziramo ter izvajamo športno-turistične dejavnosti.
Da bi zagotovili najvišji nivo kakovosti storitve, dajemo predvsem poudarek na:

 

1. VARNOST
 

Varnost gostov postavljamo na prvo mesto.

Vodniki, ki vas spremljajo na aktivnostih, so strokovno usposobljeni in izkušeni športniki, ki zelo dobro poznajo reko Sočo ter ostale terene, kjer izvajamo aktivnosti. Vsak od njih ima pridobljeno potrebno licenco za izvajanje aktivnosti (vodnik rafta, učitelj kajaka in kanuja na divjih vodah, gorsko-kolesarski vodnik, učitelj smučanja, itd.). Svojo strokovno usposobljenost redno preverjajo in obnavljajo. Govorijo tudi več tujih jezikov.

 

2. OPREMA
 

Vsa obvezna oprema udeležencev je iz najkvalitetnejših materialov in atestirana po evropskih standardih.  Oprema je redno pregledana in vzdrževana.


Varen izlet pa zahteva tudi vaše sodelovanje, oziroma soodgovornost. Od vas pričakujemo predvsem normalno psihofizično počutje, za vodne aktivnosti znanje plavanja. Predvsem pomembno je, da niste pod vplivom alkohola ali drugih psihotropnih sredstev.
Za udeležbo na aktivnostih izkušnje niso potrebne, razen kjer je to posebej navedeno.

 

3. ŠPORTNI CENTER
 

Naš športni center se nahaja v centru Bovca, v Hotelu Soča. Pričakalo Vas bo prijetno vzdušje in prijazno osebje, ki Vam bo svetovalo Vašim sposobnostim in željam primerno aktivnost.

Na voljo so Vam:  toaletni prostori, slačilnice, tuš, varnostne garderobne omarice, kavomat, hlajene brezalkoholne pijače.

 

 

 


 

Soca rafting VXSoca rafting NBSoca rafting ddSoca rafting Ž

#socarafting