Team Building

Za vas smo pripravili nekaj zimskih team building in drugih programov za zaključene skupine. 

ZIP LINE

Za vas lahko organiziramo nepozaben spust po jeklenicah različnih dolžin od 200 višinskih metrov nad reko Učjo.Poleg vznemirljivega spusta po jeklenih vrveh vam bodo še dolgo v spominu nepozabni panoramski razgledi.

DRUžABNE IGRE

Igre lahko popestrijo vaše poslovno srečanje. Celotno skupino razdelimo na manjše in organiziramo tekmovanje med ekipami. Igre so različne in se lahko prilagodijo željam stranke.

Čas trajanja: 45 min- 1,5 ure.


LOV ZA ZAKLADOM (TREASURE HUNT)

Lov za zakladom je timsko delo, kombinacija hoje, teka, orientacije in/ali reševanja nalog. Udeleženci po skupinah tekmujejo med seboj v odkrivanju zaklada, pri tem morajo izpolniti več nalog. Zmaga najhitrejša ekipa.

Čas trajanja: 2-4 ure.

SANKANJE ELITE 

Sankanje poteka po mangartski cesti. Po progi, ki je dolga 2 km, se boste večkrat spustili. Odločite se lahko za dnevno ali nočno sankanje. Po končanem izletu si bomo nazdravili s kozarcem penine. Cena vključuje vso potrebno obvezno opremo (čelada, zaščitni jopič, sani, čelne svetilke za nočno sankanje, pijačo). Od osebne opreme potrebujete topla oblačila in obutev.

KRPLJANJE 

Skupaj z izkušenim vodnikom bomo poiskali  tihe, še neprehojene kotičke v Bovcu in okolici in uživali v zimski idili. Potrebna oprema: zimska oblačila, nepremočljivi pohodni čevlji, rokavice in kapa.


POHOD Z BAKLAMI 

Zelo priljubljen zimski program za zaključene skupine poteka po poteh soške fronte. Gre za nezahtevno krožno pot, primerno za vsakogar. Za izlet potrbujete samo topla oblačila in obutev ter obilo dobre volje. 

Sezona: od decembra do maja
Termini: vsak dan

Zaželjene so rezervacije.

Pošljite povpraševanje

Soca rafting IMG 5065Soca rafting IMG 8085Soca rafting IMG 0778

#socarafting