PREDLOGI AKTIVNOSTI V DOLINAH NAVDIHA

ZAKLJUČNI IZLETI ZA OSNOVNE IN SREDNJE ŠOLE

Prihod v dolino Soče iz smeri Kranjske gore preko prelaza Vršič. Ogled izvira Soče in Informacijskega središča TNP v Trenti. Na poti v Bovec malica in nato zbor v športnem centru Soča Rafting za rafting izlet. Po končanem raftingu se okrepčate v bližni restavraciji. Domov se vrnete preko prelaza Predel in si ob poti ogledate še trdnjavo Kluže.

Za osnovnošolske skupine je primeren rafting program Živ Žav. Izlet poteka po tehnično manj zahtevnem odseku reke, zato je primeren za mlajše udeležence.
Za srednje šole pa je že bolj zanimiv rafting izlet Boka, ki poteka po najbolj atraktivnem odseku reke Soče, od Slapa Boka do vasi Trnovo ob Soči.

 

ZA SINDIKATE,DRUŠTVA IN KLUBE

Prihod v dolino Soče iz smeri Kranjske gore preko prelaza Vršič. Ogled izvira Soče. Na poti v Bovec malica in nato zbor v športnem centru Soča Rafting za rafting izlet. Po končanem raftingu izletu piknik ob reki ali kosilo v domači gostilni. Ogled znamenitosti: trdnjava Kluže, slap Virje ali muzej na prostem Ravelnik. Povratek v popoldanskih urah.


ZA  POSLOVNE PARTNERJE

Za poslovne skupine organiziramo poseben rafting program - Boka Elite. Zborno mesto v športnem centru Soča Rafting, nagovor in predstavitev programa. Razdelitev opreme in odhod na rafting izlet. Po končanem spustu pokušina domačega žganja. Sledi kosilo v renomiranem gostišču z izbranimi menuji kulinaričnih specialitet. Povratek v popoldanskih urah.


DVODNEVNE POČITNICE V DOLINI SOČE:

Rafting izlet Boka in kanjoning izlet Sušec sta odlična kombinacija aktivnosti za dvodnevni obisk Bovca. Ena aktivnost se odvija na Soči, druga pa skritih tolmunčkih kanjona. Če boste imeli še viška energije, priporočamo tudi izposojo gorskih koles za raziskovanje okolice.VEČDNEVNE POČITNICE V DOLINI SOČE:

Za tiste, ki si vzamejo čas in preživijo v Dolinah navdiha več dni, je na voljo mnogo aktivnosti, poleg raftinga in kanjoninga še  zipline, spust s hydrospeedom, kajakom ali kanujem ali večdnevna šola kajaka.


FANTOVŠČINA, DEKLIŠČINA

Za zaključene skupine organiziramo tudi drugačne celodnevne izlete, ki vključujejo eno od vodnih aktivnosti, zipline, piknik ob reki in zabavo.

 


 

 

 


Soca rafting IMG 2453Soca rafting RaftingSoca rafting IMG 6864Soca rafting IMG 7372